KOM ETEN

Kom eten, neem mee, laat bezorgen of de catering verzorgen  

Gyros Amersfoort

Naast de Griekse Natuurwinkel Amersfoort run ik sinds 2010 Gyros, in deze specialiteitenzaak kunnen maaltijden afgehaald, verzorgd (catering), bezorgd en ter plekke gegeten worden. Kom langs om de winkel te bezoeken en een hapje te eten. Bestel uw eten via de website Gyros Amersfoort (16:30 - 20:55 uur).

Catering

Wij verzorgen ook catering. Wil jouw bedrijf de bedrijfslunch, een buffet of themadiner laten verzorgen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Ervaring in de keuken

Een groot deel van mijn leven werk ik met eten. Naast de Griekse Natuurwinkel Amersfoort run ik sinds 2010 Gyros Amersfoort. Eerst op een andere locatie, sinds 2016 in het Soesterkwartier. Daarvoor was ik eigenaar van een Grieks restaurant in Hoofddorp. Doordat ik uit Griekenland kom, ken ik de Griekse eetcultuur goed. Ik heb op meerdere plekken gewoond (Preveza, Athene, Thessaloniki) en deze verschillende invloeden neem ik mee in de keuken. Het werken met verse ingredi├źnten is mij met de paplepel ingegoten. Ik deel graag mijn kennis en ervaring en hoop je snel te begroeten in de winkel of bij Gyros.