WINKEL

Een ruim assortiment Griekse kwaliteitsproducten

Onze winkel biedt een ruim assortiment producten uit Griekenland. Van populaire, meer bekende producten als honing, olijfolie en wijn tot wat minder bekende maar zeker smakelijke pasta's, fruitspreads, chocolade, thee. Op de schappen staan van één bepaald product, bijvoorbeeld olijfolie, meerdere soorten naast elkaar. Ze verschillen in de manier van bereiding en herkomst. Wanneer je de koeling opent, zie je de gekoelde producten zoals kwalitatieve feta, yoghurt en worstjes.

Vanaf 14:00 uur kun je de winkel bezoeken en rustig rondkijken. Wil je weten waar het product vandaan komt of het biologisch is, of heb je een andere vraag, aarzel dan niet om deze te stellen. Met een Griekse kok in huis is het zonde om niet door te praten over hoe je de perfecte combinatie maakt voor een voedzame, gezonde Griekse maaltijd.

     Vassilis Sbonias

Mijn verhaal

Omdat ik blij word van de verse, natuurlijke en biologische producten uit Griekenland en ik deze met anderen wil delen, ben ik met de Griekse Natuurwinkel Amersfoort begonnen. Met slechts een aantal goede ingrediënten zet je een simpele, maar smaakvol gerecht of borrelhapje op tafel. 

Ik wil voor Amersfoort en omstreken de winkel zijn waar men langskomt voor deze basisproducten, het verhaal erachter en hoe deze bereid worden tot een heerlijke maaltijd.

Waarom moet je bij de Griekse Natuurwinkel Amersfoort zijn?